Kleine vrienden

Ingrid’s Schoonheidssalon
DA/ The Readshop
Knit Fashion
Keigroen BV
Knit Fashion
Kasper Kookt en Catering
Buijtels Buizen
D. van Hooff Interieurbouw
Artikel 10
Van Maanen bouw en materialen
Haarmode Borrie
Metallics
SBP Outdoor/ De Negende Zaeligheyt
Buja Metaal BV

Nieuwe Vrienden van Den Eijkholt zijn van harte welkom!

Den Eijkholt is een ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Luyksgestel. De mogelijkheden daartoe zijn fors uitgebreid sinds ook de activiteiten voor senioren hier plaatsvinden. Ook worden er diverse optredens en voorstellingen in ons gemeenschapscentrum georganiseerd.

Met uw sponsorbijdrage helpt u Den Eijkholt om het aanbod in stand te houden en verder uit te breiden. Als tegenprestatie voor uw sponsorbijdrage mag u ook van Den Eijkholt wat verwachten.

Onze Kleine Vrienden doneren een bijdrage van minimaal € 50,00. Daarvoor ontvangen zij een vermelding van hun naam op onze website.

Onze Grote Vrienden doneren een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 100,00. Als tegenprestatie wordt hun logo op de website van Den Eijkholt geplaatst met een link naar hun eigen website. Daarnaast komt er in de foyer van Den Eijkholt een bordje met hun bedrijfslogo en  ontvangen zij twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze.

Dan is er nog de mogelijkheid om Speciale Vriend van Den Eijkholt te worden. In dat geval gaan wij graag met u in gesprek om te kijken wat u voor Den Eijkholt kunt betekenen en wat Den Eijkholt voor u nog meer kan bieden dan bovengenoemde diensten. Hierbij is te denken aan speciale vermeldingen, kortingen op entree en zaalhuur, extra vrijkaarten en reclame uitingen. In overleg met u willen we tot een passend aanbod komen.
Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur,
Stichting Gemeenschapscentrum Den Eijkholt.