Wie is Thijs den Teut? – vijfde aanwijzing

Eerste aanwijzing, Weer aanwezig.
Bij de opening van Den Eijkholt was Thijs den Teut aanwezig en hij heeft laten weten dat hij het zilveren jubileum ook mee wil vieren. Maar wie is Thijs den Teut?
Hier de eerste foto van/over Thijs met een aanwijzing over zijn identiteit. Tot het feest volgen wekelijks nog vier foto’s met telkens een aanwijzing. Als u denkt te weten wie Thijs is, dan kunt u dit vóór 7 oktober doorgeven door een briefje met de oplossing, uw naam en telefoonnummer bij Den Eijkholt in de brievenbus of binnen in een speciale Thijs-den-Teut-box te doen.

Wij hopen u allemaal te zien bij de viering, want dit mag u niet missen en met elkaar maken we er een geweldig feest van!

Tweede aanwijzing, Op het witte paard.
Op het zilveren jubileumfeest van Den Eijkholt zal Thijs den Teut ook van de partij zijn. Maar wie is Thijs? Hierbij de tweede foto met een aanwijzing die ons moet helpen het antwoord op deze vraag te vinden. Denkt u het antwoord al te weten?
Doe dan een briefje met de oplossing, uw naam en telefoonnummer bij Den Eijkholt in de brievenbus of binnen in de speciale Thijs-den-Teut-box. Hebt u nog geen idee? Geen paniek, er volgen nog drie foto’s met telkens een aanwijzing.

Derde aanwijzing, “Prijzen” krijgen is mij niet vreemd.
Hebt u al enig vermoeden over wie er verscholen zit achter  onze eregast Thijs den Teut?
Misschien geeft deze derde foto met de aanwijzing u meer duidelijkheid. Als u denkt u het antwoord te weten, doe dan een briefje met de oplossing, uw naam en telefoonnummer bij Den Eijkholt in de brievenbus of binnen in de speciale Thijs-den-Teut-box. Hebt u nog geen idee? Geen paniek, er volgen hierna nog twee foto’s met telkens een aanwijzing.

Vierde aanwijzing, Ook ik had een klepper.
Het gonst in Luyksgestel van de geruchten, allerlei namen doen de ronde…..En we hebben zelfs al oplossingen ontvangen. Maar of ze juist zijn??? Voor alle duidelijkheid willen we nog een keer benadrukken dat het niet gaat om wie 25 jaar geleden de rol van Thijs den Teut vervulde, maar om degene die nu op het feest zal komen. Op deze foto, nummer vier, staat opnieuw een aanwijzing die u mogelijk op weg kan helpen. Als u denkt het antwoord te weten, doe dan vóór 7 oktober een briefje met de oplossing, uw naam en telefoonnummer bij Den Eijkholt in de brievenbus of binnen in de speciale Thijs-den-Teut-box. Weet u het nog niet? Volgende week komt de vijfde en laatste foto met weer een aanwijzing.

Vijfde aanwijzing, Zo Lang?
Het is bijna zover, volgende week komt Thijs den Teut op het zilveren jubileumfeest van Den Eijkholt. Misschien vallen voor u nu de puzzelstukjes op hun plek. Als dat het geval is doe dan vóór 7 oktober een briefje met de oplossing, uw naam en telefoonnummer bij Den Eijkholt in de brievenbus of binnen in de speciale Thijs-den-Teut-box. Tijdens het grote avondfeest op zaterdag 8 oktober zullen we eindelijk  echt weten wie onze bijzondere gast is, de nieuwe Thijs den Teut. Tot dan!

Stichting Gemeenschapscentrum Den Eijkholt, Kapellerweg 3, 5575 BG Luyksgestel, tel 0497-541327; info@deneijkholt.nl; www.deneijkholt.nl