MG BAND uit Valkenswaard

De Band MG komt naar Den Eijkholt!

Deze band uit Valkenswaard, voorheen bekend als blaasorkest de Malpiegalm, bestond in januari al 44 jaar. De huidige band is getransformeerd in een amusementsorkest/bigband met een zanger en zangeres, gitarist, bassist, drummer, koperblazers, saxofonisten, trompettisten en schuiftrombonisten. Ze hebben een breed repertoire van Nederlandse, Engels- en Duitstalige muziek in alle genres. De aanleiding van dit optreden in Den Eijkholt is het afscheid van Herman Rieken die zich jarenlang heeft ingezet voor deze band als saxofonist én arrangeur. Kom genieten van dit swingend concert, want waar de MG band speelt is het feest!

Zaterdag 15 april, 20.00 uur, gratis entree

Stichting Gemeenschapscentrum Den Eijkholt, Kapellerweg 3, 5575 BG Luyksgestel: tel 0497-541327; info@deneijkholt.nl; www.deneijkholt.nl

.