Financieel Fit

Op donderdag 6 april 2023 is er in Luyksgestel een informatiebijeenkomst ‘Financieel Fit’ met Eef van Opdorp, bekend van het tv-programma ‘Uitstel van Executie’.

Eef van Opdorp weet als budgetcoach veel over de gevolgen van financiële stress en hoe dit je gezondheid zelfs kan verslechteren. Ze is onder andere bekend als budgetcoach in het RTL 4-programma Uitstel van Executie dat werd gepresenteerd door Martijn Krabbé. Daarnaast is Eef gespecialiseerd in het geldbrein en geldgedrag. Ze heeft hierover boeken geschreven als Pubers & Poen, Geld, Gezin & Geluk en de bestseller Gek van Geld. Op basis van haar nieuwste boek Gek van Geld neemt Eef je op nuchtere en humoristische wijze mee naar een financieel gezond leven.

Heb je geen financiële stress maar kom je graag meer te weten over hoe je financieel fit kan blijven? Dan heeft Eef ook voor jou de nodige tips en informatie over bestaande voorzieningen. Twee bezoekers winnen tijdens de avond haar boek Gek van Geld.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor de inwoners van de gemeente Bergeijk door de gemeente Bergeijk in samenwerking met de gezamenlijke dorpsondersteuners uit Bergeijk en de werkgroep ‘Langer Thuis’ uit Luyksgestel. Meld je snel aan want er is een beperkt aantal plaatsen!

Datum: donderdag 6 april 2023
Tijd: 19.30 uur
Entree: gratis voor inwoners van de gemeente Bergeijk
Locatie: Gemeenschapscentrum Den Eijkholt, Kapellerweg 3 Luyksgestel
Aanmelden: www.bergeijk.nl/financieel-fit