Lucia komt naar Den Eijkholt!

Stichting Welzijnscentrum Lucia organiseert al vele jaren allerlei activiteiten voor de oudere inwoners van Luyksgestel. Elke dag kunnen zij daar terecht voor hun vertrouwde activiteiten: bewegen voor ouderen, biljarten, handwerken, koersballen, kienen en het huiskamerproject.
Een aantal jaren geleden is door beide stichtingen, samen met gemeente Bergeijk, onderzocht of de activiteiten van Lucia en van Den Eijkholt in één locatie konden worden ondergebracht. Er zijn vele gesprekken gevolgd en uiteindelijk kon het licht op groen.
Vervolgens is samen met de vrijwilligers van Lucia zorgvuldig bekeken wat er nodig is om de gasten van Lucia zich ook thuis te laten voelen in Den Eijkholt. Allerlei aanpassingen zijn er gedaan, nu worden de laatste puntjes nog op de i gezet.
En vanaf maandag 6 maart zijn ook onze oudere inwoners van Luyksgestel van harte welkom
en is er ook overdag volop leven in de brouwerij in Den Eijkholt. Van jong tot oud, samen onder één dak!