Groepsexpositie van DoMoS

De schildersgroep DoMoS ( Donderdag Morgen Schilders) uit Valkenswaard exposeert vanaf 8 maart tot  medio augustus 2023 in gemeenschapshuis  De Eykholt in Luyksgestel

Tijdens de expositie zullen ongeveer 15 werkstukken te zien zijn van o.a. Frans Bogaars, Mieke Clijnk, Gerrit Jansen, Piet Knoop, Wim Verhees, Gerrie Beenen, Nelly Geenen ,Plony Swinkels en Louis Falkenburg.

DoMoS is een groep enthousiaste amateurschilders, die op donderdagmorgen gebruik maakt van de faciliteiten van de voormalige Schilderschool Theo Kappé in gebouw Carolus in Valkenswaard.          De leden zijn momenteel allemaal 60-plus en hebben een gevarieerde achtergrond qua opleiding en ervaring.

Er wordt geschilderd met  acryl, olieverf, wateroplosbare olieverf en pentekeningen. Tijdens de bijeenkomsten is er geen docent, maar de leden delen hun ervaring en visie; zij schromen niet om elkaar te stimuleren en opbouwende kritiek te geven.

De groep ziet het als een uitdaging om tweejaarlijks te exposeren. Ze hebben eerder hun werken getoond in de foyer van Carolus, in theater De Hofnar en in 2016 en 2018 in de Achelse Kluis en in 2019 in winkelcentrum Kerverij in Valkenswaard.
De expositie omvat recente werken van de deelnemers. Niet alle werken zijn te koop.

De groep wil laten zien welk plezier schilderen geeft en dit overbrengen op de bezoekers.

Praktische informatie:

De expositie is te bezichtigen vanaf 8 maart tijdens de openingstijden van Den Eijkholt
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Den Eijkholt of Gerrit Jansen 0622402472