Nieuws van de steungroep bij verlies en rouw in Den Eijkholt

In september 2021 bleek op een inventariserende bijeenkomst dat er behoefte was aan een dergelijke steungroep. Een aantal mensen wilde graag met elkaar praten over het verlies van dierbare mensen en wat dit betekent in je leven. In het afgelopen jaar zijn er diverse bijeenkomsten geweest waarop de deelnemers met elkaar hun ervaringen gedeeld hebben. In december verzorgde Marjo van Herk, kindercoach met de specialisatie Rouw- en verliesverwerking voor kinderen en jongeren, een presentatie. En in mei ontvingen wij de heer Manu Keirse die met ons sprak over “Elkaar helpen bij verlies en verdriet” op een drukbezochte lezing. Uit de reacties bleek dat dit een zeer waardevolle avond was.

Nu we een jaar verder zijn blijkt dat de mensen die de maandelijkse bijeenkomsten bezocht hebben, hier inderdaad steun aan hebben ervaren. Ze zijn nu zover dat ze de draad weer op kunnen pakken.

De werkgroep heeft daarom besloten om voorlopig geen nieuwe bijeenkomsten te organiseren.

Als blijkt dat er weer behoefte is om ervaringen en vragen rondom verlies en rouw met elkaar te delen, dan organiseren wij opnieuw bijeenkomsten.

Heb je belangstelling voor maandelijkse bijeenkomsten? Neem dan contact op:

via de mail:  info@deneijkholt.nl of bel naar Den Eijkholt: 0497-541327.

Je wordt dan teruggebeld door een van de leden van de werkgroep

Stichting Gemeenschapscentrum Den Eijkholt, Kapellerweg 3, 5575 BG Luyksgestel: tel 0497-541327; e-mail: info@deneijkholt.nl ;  www.deneijkholt.nl