Een extra laatste foto met aanwijzing van Thijs den Teut

 

Zo Lang?

Het is bijna zover, volgende week komt Thijs den Teut op het zilveren jubileumfeest van Den Eijkholt. Misschien vallen voor u nu de puzzelstukjes op hun plek. Als dat het geval is doe dan vóór 7 oktober een briefje met de oplossing, uw naam en telefoonnummer bij Den Eijkholt in de brievenbus of binnen in de speciale Thijs-den-Teut-box. Tijdens het grote avondfeest op zaterdag 8 oktober zullen we eindelijk  echt weten wie onze bijzondere gast is, de nieuwe Thijs den Teut.

EEN EXTRA LAATSTE FOTO MET AANWIJZING VAN THIJS DEN TEUT 

Voor alle Luyksgestelnaren die nog twijfelen is hier nog één extra laatste foto met hint.  Dit kan net het laatste puzzelstukje zijn wat nu op zijn plek valt! Als dat het geval is stop dan jouw oplossing uiterlijk 7 oktober in een dichte envelop met naam en telefoonnummer bij Den Eijkholt in de brievenbus of in de box in de foyer. Op de feestavond zal de onthulling plaatsvinden en onder de goede inzendingen wordt een prijs verloot. Tot 8 oktober in Den Eijkholt!

Tot dan!

Stichting Gemeenschapscentrum Den Eijkholt, Kapellerweg 3, 5575 BG Luyksgestel, tel 0497-541327; info@deneijkholt.nl; www.deneijkholt.nl