Vervolg-tabletcursus in Den Eijkholt

Op donderdag 8 september start voor inwoners uit Luyksgestel de vervolgcursus Digitale Veerkracht. De bijeenkomsten zijn steeds op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. 

Bij deze vervolgcursus is nog ruimte voor enkele nieuwe cursisten. We denken hierbij aan mensen uit Luyksgestel die al enige bekendheid hebben met het omgaan met een tablet. Maar er zijn zoveel nieuwe ontwikkelingen in de huidige maatschappij bij het regelen van allerlei zaken via internet, dat ze wel wat uitleg kunnen gebruiken. Deze mensen worden van harte uitgenodigd voor deze “digitale bijspijkercursus”. De kosten voor de instromers op deze vervolgcursus zijn € 25,00. Het gebruik van een tablet is hierbij inbegrepen.

Tijdens de cursus worden de deelnemers bijgestaan door vrijwillige maatjes, die hen persoonlijk begeleiden met het oefenen op de tablet.

Maatjes gezocht!

Wij zijn nog op zoek naar maatjes voor de vervolgcursus. Wij denken aan mensen die redelijk vaardig zijn met de computer of tablet en die het leuk vinden om anderen hier wegwijs in te maken. Er is steeds een deskundige die algemene uitleg geeft over een bepaald onderwerp.

Deze cursus is een initiatief van de werkgroep “Langer thuis in eigen huis”. Voor meer informatie en/of voor aanmelden kunt u contact opnemen met John Vlassak, dorpsondersteuner Luyksgestel. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-40991542 of e-mail: info@dorpsondersteunerluyksgestel.nl.