Informatiebijeenkomst langer thuis blijven wonen

Wat kun je regelen of doen om zo lang mogelijk, en op een verantwoorde en prettige manier, thuis te blijven wonen?  Waar kun je hulp of zorg aanvragen en wie kan jou daarbij ondersteunen? En WMO, Wet Langdurige Zorg en Zorgverzekeringswet, wat is dat eigenlijk? Op deze vragen krijg je antwoord tijdens een leuke en informatieve bijeenkomst die voor inwoners van Luyksgestel wordt georganiseerd door de Werkgroep Langer Thuis in Eigen Huis.

De (gratis) bijeenkomst is op donderdag 15 september om 19.30 uur in Den Eijkholt in Luyksgestel (Kapellerweg 3, 5575 BG). Uiteraard wordt gezorgd voor koffie en thee en is er gelegenheid om vragen te stellen. Dat kan tijdens de bijeenkomst maar ook na afloop daarvan.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd samen met de Dorpsondersteuner en een sociaal juridisch dienstverlener en cliëntondersteuner van de MEE de Meentgroep

Aanmelden voor deze interessante bijeenkomst kan bij John Vlassak, Dorpsondersteuner Luyksgestel. Dat kan telefonisch via nummer 06-4099 1542 of via e-mailadres: info@dorpsondersteunerluyksgestel.nl. Aanmelden kan ook bij de volgende inloop van de Dorpsondersteuner op vrijdag 9 september van 10.00 tot 11.30 uur in Den Eijkholt.