Steungroep bij verlies en rouw is gestart In Den Eijkholt

Op de oriënterende bijeenkomst die op 13  september werd gehouden in Den Eijkholt bleek dat er zeker behoefte is om te praten met lotgenoten, mensen die uit eigen ervaring begrijpen hoe het is om iemand te verliezen. Die snappen hoe eenzaam dat vaak is en dat het niet na een half jaar “over” is;

En ook is er behoefte aan lezingen door deskundigen die inzicht kunnen geven in wat rouw doet met een mens, wat er gebeurt in je brein en je lichaam en die mogelijk tips kunnen geven.

Daarom heeft de organiserende werkgroep besloten om in Den Eijkholt elke 3e maandag van de maand een bijeenkomst rondom rouw en verlies te organiseren. Het streven is om een veilige sfeer in de groep te creëren en aanmelding vooraf is dan ook gewenst.

Daarnaast zal de werkgroep met enige regelmaat een lezing over rouw en aanverwante thema’s organiseren. Deze lezingen zijn bedoeld voor een breder publiek en zullen worden aangekondigd op onze website, Facebook en in de Eyckelbergh.