Lezing Manu Keirse

Elkaar helpen bij verlies en verdriet.

Op vrijdag 1 april om 19.30  komt Manu Keirse, Emeritus hoogleraar verliesverwerking aan de Faculteit geneeskunde te Leuven, naar Den Eijkholt.
Manu is zowel in België als Nederland bekend als dé specialist als het gaat over rouw en verliessituaties door de lezingen die hij over dit onderwerp verzorgt en de vele boeken die hij hierover geschreven heeft.
Verlies en rouw, als mens maken we dit allemaal mee. Dierbaren verliezen, maar ook verlies van je gezondheid of van je baan, verlies van je relatie, leven met iemand met een beperking, verlies door onrecht. Hoe kun je daarmee omgaan en familie, vrienden en collega’s ondersteunen? Hierover gaat Manu Keirse met ons die avond in gesprek.
Er worden tips aangereikt om zowel mensen in verdriet zelf als hun familie, hun vrienden, hun studie- en werkomgeving te leren wat helpt en wat niet helpt om te overleven. Meer weten kan je zeker helpen om je eigen reacties en gevoelens te begrijpen. En bijzonder om te leren hoe je je naasten het beste kunt bijstaan, mensen niet te laten vallen. Leren om te luisteren naar elkaar, om er voor elkaar te zijn. Ieder verdriet is weer anders, ieder mens is anders.

Den Eijkholt organiseert deze lezing in samenwerking met de KBO, de werkgroep Langer thuis in eigen huis en de Bibliotheek de Kempen.

We nodigen je van harte uit om deze bijzondere lezing bij te wonen!

De boeken van Manu zijn bij deze bijeenkomst in te zien en geïnteresseerden kunnen deze kopen
Vanwege het beperkte aantal plaatsen is aanmelding noodzakelijk. De dan geldende coronamaatregelen zullen gehanteerd worden.

Den Eijkholt, Kapellerweg 3, 5575 BG Luyksgestel, www.deneijkholt.nl

Vrijdag 1 april van 19.30 uur tot 21.30 uur; entree gratis; vooraf aanmelden via de mail: info@deneijkholt.nl of telefonisch: 0497- 541327