Brigitte Burgmans-Lievens exposeert in Den Eijkholt

Vanaf april zijn in Den Eijkholt schilderijen van Brigitte Burgmans-Lievens te zien.
Brigitte is geboren en getogen in Bergeijk en vanaf haar 23e jaar kreeg zij interesse in schilderen.
Ze begon op eigen houtje te experimenteren, kocht een boek over schilderen en schildertechnieken en ging aan de slag. Zij probeerde van alles uit en ontwikkelde zo haar eigen stijl, zij is een echte autodidact. Brigitte schildert het liefst realistisch, met name mensen met een bepaalde uitdrukking of emotie. Maar ook vindt zij het een uitdaging om totaal iets anders op het doek te zetten of een heel andere techniek te gebruiken.
Graag legt zij een boodschap in haar werk, stof tot nadenken.
Op woensdag schildert zij samen met anderen bij schildersvereniging de Rietpen, waar ze lekker bezig is met haar eigen werk maar zo nodig met andere kunstenaars van gedachten kan wisselen.

Zij hoopt nog heel lang te kunnen schilderen want ze heeft nog zoveel ideeën dat ze 100 jaar hoopt te worden! Brigitte nodigt iedereen van harte uit om haar werk te komen bezichtigen van april tot en met juni 2022 tijdens de openingsuren van Den Eijkholt.

Stichting Gemeenschapscentrum Den Eijkholt, Kapellerweg 3, 5575 BG Luyksgestel; tel 0497- 541327; info@deneijkholt.nl; www.deneijkholt.nl