PRIJSUITREIKING KERSTKLEURWEDSTRIJD VAN DEN EIJKHOLT

Een heleboel kinderen en ook enkele volwassenen hebben er voor gezorgd dat Den Eijkholt er in de kersttijd feestelijk uitzag. Er hingen bijna 70 kunstwerkjes voor de ramen van het prachtig verlichte gebouw.

Op woensdag 26 januari vond in Den Eijkholt de prijsuitreiking plaats, 6 prijzen voor de mooiste kleurplaat van verschillende leeftijdscategorieën. Voor de 2 jongste groepen was dat een prachtig handgemaakt knuffelnachtlampje, voor de anderen een goedgevulde schilder- en kleurkoffer. Alle andere deelnemers kregen een mooi kleurboek. De prijzen werden uitgereikt door de huidige beheerder van Den Eijkholt Karin Tilborghs en haar opvolger Gerard van Hove.

Voor wie onderhand toe is aan een feestje: heb nog even geduld! Het jubileum van Den Eijkholt moet een feest worden voor álle inwoners van Luyksgestel. Helaas is het niet mogelijk om dat in maart op een verantwoorde manier te organiseren. Daarom is besloten om het zilveren jubileumfeest te verplaatsen naar  zaterdag 8 oktober 2022. Houd deze dag in ieder geval vrij!

Stichting Gemeenschapscentrum Den Eijkholt, Kapellerweg 3, 5575 BG Luyksgestel: tel 0497-541327; info@deneijkholt.nl; www.deneijkholt.nl