KERSTKLEURWEDSTRIJD VAN DEN EIJKHOLT

Helaas kunnen veel activiteiten vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan.  Maar Den Eijkholt zou Den Eijkholt niet zijn als we dus maar stilletjes bleven afwachten. Het gebouw moet er toch feestelijk uitzien en daarbij kunnen alle kinderen én volwassenen helpen. Hoe kan dat?

Op basisschool De Klepper worden kerstkleurplaten uitgedeeld en deze kleurplaten zijn ook bij de Plus in Luyksgestel af te halen. Maak er een mooi kunstwerk van, vul aan de achterkant je gegevens in en doe hem bij Den Eijkholt in de brievenbus. De platen worden dan voor de ramen opgehangen en zo is er toch een kerstsfeer in Den Eijkholt. Er zijn mooie prijzen te winnen voor verschillende leeftijdscategorieën.

De platen kunnen tot en met 3 januari worden ingeleverd en in de loop van die week krijgen de winnaars bericht. Dus: kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, tantes en buurvrouwen, zet jullie beste beentje voor en haal je kleurdoos voor de dag!

Nu moeten we nog thuis feesten, maar we hopen van harte dat we op 19 maart 2022 samen met alle inwoners van Luyksgestel ons zilveren jubileum, het 25 jarig bestaan van Den Eijkholt, kunnen vieren. Houd deze dag in ieder geval vrij!

Stichting Gemeenschapscentrum Den Eijkholt, Kapellerweg 3, 5575 BG Luyksgestel: tel 0497-541327; info@deneijkholt.nl; www.deneijkholt.nl