GECANCELD / Jules Keeris / GECANCELD

Na een lange periode zonder optredens in Den Eijkholt brengt cabaretier Jules Keeris weer leven in de brouwerij! Jules, woonachtig in Eindhoven maar geboren en getogen in Knegsel, komt op zaterdag 20 november met zijn absurdistische debuutvoorstelling “De Uitverkorenen” naar Luyksgestel. Het publiek krijgt talloze (on)herkenbare personages voorgeschoteld en recht-voor-zijn-raap-liedjes te horen. Een snelle aaneenschakeling van worstelende mensen die iets proberen te zijn, maar daar meestal niet in slagen. Verwacht geen glasheldere rode draad, u krijgt een groot aantal humoristische brokstukken voorgeschoteld. De belangrijkste verbinding hiertussen is dat ze ontsproten zijn aan het brein van Jules.

In 2018 studeerde Jules cum laude af aan de Academie voor Theater in Tilburg. De afgelopen jaren verwierf hij prijzen en finaleplaatsen op diverse regionale en landelijke cabaretfestivals, waaronder het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. ‘De Uitverkorenen’ is zijn eerste avondvullende solovoorstelling en ging in november 2019 in première.

Deuren gaan  open om 19.30 uur, aanvang voorstelling 20.00 uur; entree € 15,00

Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen!!

Voor meer informatie en reserveren:

Stichting Gemeenschapscentrum Den Eijkholt, Kapellerweg 3, 5575 BG Luyksgestel: tel 0497-541327; info@deneijkholt.nl; www.deneijkholt.nl